Vinn VIP resa till Monaco

monaco
Det är snart dags för rallytider och nu har du chansen att få se detta live i självaste Monte Carlo. Hos MrGreen pågår det just nu en tävling där en lycklig vinnare kommer att vinna en VIP resa för två till Monaco.

Vinn en resa till Monaco för två

Om du gillar att spela roulette och dessutom att resa så har du en superchans just nu hos MrGreen där det just nu pågår en roulette kampanj där du kan vinna en VIP resa för två till Monte Carlo i Monaco. I priset ingår en tripp till Monaco där du kan välja mellan tre olika VIP paket som inkluderar biljetter till Monaco Grand Prix Grandstand, att få köra en Lamborghini eller Ferrari, eller en 4 timmars tur på en privat yacht. Att delta i denna kampanj är dessutom riktigt enkelt, det enda du behöver göra är att spela på MrGreens Monaco roulette bord. När du har spelat 10 rundor så kommer du att få en lott i dragningen som sker efter att kampanjperioden är över. Kampanjen pågår mellan måndagen den 29e fabruari fram tills midnatt söndagen den 6e mars. Du kan samla på dig en lott per dag vilket innebär att du maximalt kan ta emot 7 lotter under tävlings perioden.
– Vinn en VIP resa för två till Monaco och gå på Grand Prix.

Välkomstbonus hos MrGreen

Är du ännu inte medlem hos MrGreen så kan du enkelt registrera dig som medlem hos online casinot för att sedan vara med i den pågående kampanjen. När du har registrerat dig som ny medlem får du dessutom direkt 20 insättningsfria free spins när du fullgjort din registrering. Efter det har du sedan fyra insättningsbonusar att ta del utav där du kan få upp till 3500 sek extra i bonus.
– 20 insättningsfria free spins direkt vid registrering
– Insättningsbonus 1: 100% upp till 1000 sek
– Insättningsbonus 2: 50% upp till 500 sek
– Insättningsbonus 3: 25% upp till 1000 sek
– Insättningsbonus 4: 125% upp till 1000 sek

 

Besök MrGreen