Vinn en semester i Karibien med SverigeKronan

Kryssa med SverigeKronan

Är du en fisk i vattnet eller om du helst llar att stå på fasta land så har du just nu chansen där du kan göra antingen eller, men även kombinera dessa två! Det är nämnligen en kryssning i självaste Karibien som ska lottas ut för spelarna på SverigeKronan, och det är busenkelt att vinna!

Vinn en semester i Karibien med SverigeKronan

Just nu är det hög tid för nästa tävling hos SverigeKronan, och denna gången har de slagit på större än vanligt! En lyxkryssning till Karibien, €1000 i fickpengar och flyg + hotell betalt är det som ligger i potten just nu. Flyg till och från Miami där du även får två nätter på lyxiga Miami Beach Resort & Spa ingår. Från Miami startar den 9 dagar långa kryssningen ut mot Karibiskt vatten på lyxkryssaren som huserar biografer, pooler, sky lounges, restauranger, barer, musik- och magiframträdanden och mycket mer. Plus allt detta och de spektakulära vyerna i karibien så slänger de även in €1000 för att göra upplevelsen ännu mer speciell.  Det är busenkelt att tävla, det enda du behöver göra är att:

  • För varje €20 du spelar på Spin Party så tjänar du in en lott till dragningen av kryssningen.
  • För varje €50 du spelar för så tjänar du även in en lott till veckodragningarna där du kan vinna en iPad Mini 2.
  • De spelare som vunnit högst i Win Spin-läget i Spin Party efter kampanjperiodens slut kommer att få ta del utav en iMac, en iPhone 6 eller en iPad mini 2.

Välkomsterbjudande med SverigeKronan

Vill du vara med och tävla om kryssningen så är det busenkelt, du skapar bara ett konto och börjar spela Spin Party så är du med! Alla nya kunder hos SverigeKronan har även gratissnurr och en fet insättningsbonus som väntar.

  • 60 free spins när du öppnar ditt konto, helt gratis.
  • 100% upp till 5000 kronor och 100 freespins igen vid din första insättning.

 

 

TILL SVERIGEKRONAN