Vinn en resa till Island i Betsafes Glow-turnering!

Fly till norrskenet

I helgen är det sista chansen att vinna en resa till Island för att se de vackra norrskenet med Betsafe. Förutom en resa till Island så kommer det finnas en total prispott på 70,000 kr med fina kontantpriser och bonusar att tävla om. Dessutom så kommer alla de som har deltagit i tävlingen få 20 free spins!

Tävla med Betsafe

Betsafe anordnar denna lite annorlunda tävlingen men ack så fantastisk! Vem vill inte fly till Island för att se de vackra norrskenet? Tävlingen startade den 11 maj och håller på ända till 17 maj, till söndag har du chansen att vinna resan till Island till ett värde på 40,000 kr! Den totala prispotten ligger på 70,000 kr, där resan till Island, kontantpriser och bonusar skall fördelas mellan de som är med i  denna spännande utmaning. Dessutom så får alla spelar som deltagit i tävlingen 20 frisnurrar på spelautomaten GLOW att spela för! Allt du behöver göra är att spela minst 100 rundor på GLOW för att kvala in i tävlingen. När du väl har kvalat in så spelar du för minst 2 kr per spin på spelautomaterna GLOW, Starburst eller Fruit Shop. Den spelare som har den högsta genomsnitts vinsten i 20 rundor i följd är den spelare som får åka till Island. Glöm inte att ha ett vakande öga på leaderboarden så att du vet hur du ligger till i tvälingen.

Välkommen till Betsafe

För att ha chansen att vinna resan till Island så måste man vara en registrerad kund hos Betsafe. Om du inte är kund hos Betsafe så missa inte chansen att få vara med att tävla om denna fantastiska upplevelse. Som välkomstbonus erbjuder Betsafe 100%  upp till 3 000 kr på din första insättning. Ett tips är att du maxar bonus så att du ökar dina chanser att vinna denna tävling. Du får även 50 free spins på jackpottmaskinen Mega Fortune Dreams!

Tävla med Betsafe!