Vinn en resa till Dubai

dubai
Just nu har du chansen att förlänga din sommar med några dagar. Genom att besöka online casinot Dundet så kan du delta i deras kampanj som just nu pågår där det ska lottas ut en massa fina priser, bland annat en härlig resa till Dubai för två.

Vad med i utlottningen hos Dunder

Hur härligt skulle det inte vara att få vakna upp på ett trendigt 5-stjärnigt hotell högt upp i en skyskrapa med en underbar utsikt över den Arabiska gulfens vackra stränder? Just du kan få uppleva detta. Genom att logga in på ditt spelkonto hos Dunder så kan du delta i deras kampanj där en resa till Dubai kommer att lottas ut till en lycklig vinnare. Det som ingår i priset är flyg till och från Dubai, boende på ett 5-stjärnigt hotell i fyra nätter samt 7500 sek i fickpengar. Att delta i utlottningen är dessutom superenkelt. Det enda du behöver göra är att logga in på ditt spelkonto och göra en insättning för att spela som vanligt. För varje 200 sek som du sätter in på ditt spelkonto så kommer du att bli tilldelad en lott i dragningen av denna härliga resa. Kampanjen pågår fram till och med den 15e September och ju fler lotter du samlar på dig desto större chans har du att bli dragen i tävlingen. Skulle du inte vinna första priset så bjussar Dunder även på en hel del kontantpriser, upp till hela 10 000 sek kan du vinna i kontanter. Inte illa det heller!
– Vinn en lyxig resa till Dubai för två
– Vinn upp till 10 000 sek i kontanter

Välkomstbonus hos Dunder

För alla nya medlemmar finns det ett riktigt fint välkomstpaket att ta del av efter att du har registrerat ditt medlemskap. Direkt efter att du fullgjort din registrering så kommer du att bli tilldelad 20 stycken insättningsfria free spins. Därefter väntar det tre stycken insättningsbonusar som tillsammans kan ge dig upp till 6000 sek i bonus tillsammans med ytterligare 180 gratis snurr.
– 20 insättningsfria free spins vid registrering
– Insättning 1: 200% i bonus upp till 500 sek + 180 free spins
– Insättning 2: 50% i bonus upp till 1500 sek
– Insättning 3: 25% i bonus upp till 4000 sek

Besök Dunder