Vinn en miljon kronor hos Betsson

1miljon

Nu smygstart midsommar hos Betsson med ett gigantiskt lotteri där en ensam vinnare kommer vinna en miljon kronor. Dessutom så kommer det lottas ut 1 000 kronor dagligen. Missa inte din chans att bli miljonär vid midsommar! 

Vinn en miljon kronor hos Betsson

Det har verkligen dukas upp för långbord hos Betsson i deras helgalna kampanj. En miljon kronor ska lottas ut till en lycklig vinnare. Festen tar inte slut där. Från den 1 juni till den 22 juni så kommer det även dagligen lottas ut 1 000 kr till en spelare. Det är en busenkel tävling att vara med i. Allt du behöver gör är att du går in på kampanjsidan och anmäler dig. Har du satt in pengar under 2015 så får du en lott till miljondragningen. Har du inte satt in pengar så är det bara sätt in pengar redan idag så kommer du också får vara med i miljondragningen.

  • Anmäl dig på kampanjsidan så får du en lott till miljondragningen. Har du inte satt in pengar under 2015 så gör det redan idag.
  • Den 22 juni så ska en miljon kronor lottas ut till en lycklig vinnare
  • För att ta del av den dagliga utlottningen av 1 000 kr så behöver du sätt in minimum 100 kr så får du en lott för den dagens dragning

Välkomsterbjudande hos Betsson

För att du ska kunna få vara med i miljondragningen så måste du vara medlem hos Betsson. Som ny medlem hos Betsson så hälsas man varmt välkommen med en generös välkomstbonus och massor av free spins. Missa inte din chans att vinna en miljon kronor!

  • Insättningsbonus på 200% upp till 1 500 kr
  • 50 free spins på Mega Fortune Dreams vid din första insättning

Till tävlingen med Betsson