Vinn en kryssning till Karibien hos ComeOn

sommar-häng-med-comeon-vinn-en-resa-till-karibien

Sommaren är en alldeles fantastiskt årstid. Det är glädje, värme, sol, bad och en drös med andra härligheter. Nu har du chansen att vinna en resa till lyxiga Karibien genom att dela med dig av allt roligt och härligt du gör under sommaren. Glöm inte att packa ner kameran i väskan innan du beger dig ut på härliga sommaräventyr! 

Sommarhäng med ComeOn

Bilder är något som vi alla tar under sommaren. Oftast på härliga och roliga tillfällen. Nu har du chansen att få belöning för dina bilder. Allt du behöver gör är att du tar en bild på något härligt sommarhäng och delar din bild med ComeOn. Varje vecka kommer det utses 3 vinnare av en bildjury. De tre veckovinnarna får ett varsitt presentkort till ett värde av 2 000 kronor. Totalt kommer det utses 24 vinnare. Alla veckovinnare möts i en slutgiltig final där den som har tagit den bästa bilden enligt juryn vinner en supergrym resa till Karibien.

  • Ha en öppen profil på Instagram
  • Fota ett härligt sommarhäng
  • Ladda upp bilden på Instagram med taggen #Sommarhäng
  • Håll tummarna att det är du som vinner en underbar resa till Karibien

Välkomsterbjudande hos ComeOn

Som ny medlem hos ComeOn hälsas du varmt välkommen med en riktigt grymt välkomstpaket. Du kan få ända upp till 3 000 kronor helt gratis i insättningsbonus och dessutom får du 10 free spins direkt vid registrering på den superspännande spelautomaten Starburst.

  • 10 free spins direkt vid registrering
  • 200% upp till 3000 kronor i insättningsbonus + hängmatta

Till ComeOn