Vinn en exklusiv resa till Monte Carlo med Expekt

Vinn en resa till Monte Carlo
Nu det snart äntligen dags för semester och om du inte har någon resa inplanerad kan du nu få möjlighet att hänga med på en riktig lyxresa till Monte Carlo när Expekt nu tävlar ut en härlig resa.

Tävla om en resa till Monte Carlo

Fram till den 5 juli kan du vara med och tävla om den här exklusiva resan där du får avnjuta högklassig lyx när den är som bäst. Med ett 4 stjärnigt boende, middag på michelinrestauranger och en provkörning av en Ferrari på Paul Ricaud Circuit får du verkligen en uppelevelse för livet. Resan dit går via Nice för att sedan övergå till helikopter sista biten till Monaco. Om du vill vara med och tävla om den här resan så behöver du bara gå in på Expekt och göra 20 spins på antingen Wild Water, Fruit Shop eller Flowers. För varje 20 spins får du en lott men om du vill höja dina vinstchanser kan du samla på dig hela 50 lotter per dag. Lycka till!

  • Spela på Wild Water, Fruit Shop eller Flowers
  • Gör 20 spins så får du en lott till dragning
  • Kampanjen på går till den 5 juli
  • Spela för minimum 1.50 kr som insats

Insättningsbonus och free spins

Om du vill vara med och tävla hos Expekt behöver du vara medlem. Om du inte redan har ett konto går det att fixa superlätt och som ny medlem kan hämta hem en rejäl bonus på hela 500% upp till 500 kronor tillbaka. Du kan alltså få hela 600 kronor att spela för om du gör en insättning på 100 kronor. Bonusen kan du bland annat använda till att spela på roulette hos Expekt. Om du är sugen på free spins så gäller det att hålla utkik på Expekts kampanjsida där det ofta dyker upp riktigt bra erbjudande om free spins.

  • 500% i insättningsbonus upp till 500 kronor

BESÖK EXPEKT