Vinn EM-kval matchbiljetter med SverigeKronan

Vinn-em-kval-biljetter-med-sverige-kronan

Tack vare SverigeKronan har du nu chansen att se den superspännande EM-Kval matchen mot Österrike på Friends Arena. Vinner de svenska landslaget den matchen börjar det bli dags för alla svenska fans att leta efter flygbiljetter till EM slutspelet i Frankrike 2016. Missa inte din chans att se Sverige säkra en plats till EM 2016 i Frankrike på Friends Arena, hemmaplan.

Tävla med SverigeKronan

Vi fans har väntat i många år på att de svenska landslaget ska delta i någon stor internationell turnering. Snart är längtan över för i dagsläget så ser det riktigt bra ut. Det är mycket som ska gå fel om Sverige inte tar sig till EM-slutspelet i Frankrike nästa sommar. Detta firas självklart hos SverigeKronan med en supergrym kampanj där de ska lottas ut 100 matchbiljetter till EM-Kval matchen mot Österrike. Det är  superlätt att delta i den grymma utlottningen. Allt du behöver göra är:

  • Gilla SverigeKronan’s Facebook-sida
  • Göra en insättning på minst 100 kr
  • Skriv ett inlägg med dit användarnamn på SverigeKronan’s Facebooksida

Bonus hos SverigeKronan

Om du vill vara med i utlottningen av EM-kvalbiljetterna så måste du vara medlem hos SverigeKronan. Om du inte är medlem har du chansen att ta del av ett exklusiv välkomstpaket där du kan få ända upp till 5 000 kronor helt gratis samt att du får 60 free spins direkt vid registrering utan insättningskrav samt 100 free spins till vid din första insättning.

  • 60 free spins direkt utan insättningskrav
  • 100% upp till 5 000 kronor vid din första insättning
  • 100 free spins vid din första insättning på minst 200 kr

Till SverigeKronan