Tävla om 10 presentkort värda 2000 kronor hos Guts

Vinn ett presentkort med Trustly
Semestern är snart här och det firar Guts med att lotta ut 10 presentkort värda 2000 kronor styck i samarbete med Trustly. För att vara med i utlottningen behöver du bara föra över en slant.

Vinn ett presentkort hos Guts

Vill du vara med i den här tävlingen är det bara att sätta in en slant på ditt spelkonto. Du får nämligen en lott för varje 200 kronor du för över på ditt spelkonto med Trustly så om du sätter in lite extra ökar du dina chanser markant. Du har mellan den 1/7-5/7 på dig att samla lotter så det gäller verkligen att passa på. Skulle du bli en av de glada vinnarna så gäller det att hålla koll den 7 juli då utlottningen drar igång.

Presentkorten du tävlar om är riktiga superpresentkort som går att använda till shopping, mat men även resor. Det finns med andra ord ett enormt utbud så du hittar garanterat något rolig du kan lägga pengarna på.

  • Tävlingen pågår mellan 1/7-5/7
  • För varje 200kr du sätter in med Trustly får du 1 lott till dragningen
  • Presentkorten kommer från http://www.presentkorttorget.se

Insättningsbonus och free spins

Vill du vara med i tävlingen behöver du ett konto hos Guts och som ny medlem bjuder de dig på ett riktigt varmt välkomnande. Du får härlig bonus på hela 4000 kronor och 80 free spins fördelat på dina fyra första insättningar samt 10 free spins på Piggy Riches direkt när du skapar ditt konto. Bonusen kan du sen använda till att spela på roulette.

  • 125% bonus upp till 1250 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.
  • 75% bonus upp till 750 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.
  • 50% bonus upp till 1000 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.
  • 200% bonus upp till 1000 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.

BESÖK GUTS