Spela Roulette hos Betsson och vinn resa till Maldiverna

BetssonSummerDream2

Vad har Roulette och Maldiverna gemensamt? Inte så mycket kanske, förutom att du just nu kan vinna en resa till detta semesterparadis genom att spela just Roulette. Det är Betsson som i sin ”Sommardröm”-kampanj bjuder in till en bordsspelsturnering där priset är en fyradagarsresa för två till Maldiverna, inklusive flyg, hotell och olika evenemang på destinationen.

Turneringen pågår fram till och med den 9:e februari och det som krävs för att vara med och tävla om resan är att du spelar minst 20 rundor för minst 10 kr per omgång på antingen Roulette (via datorn eller mobilen), Europeisk Roulette (via datorn) eller BlackJack (via dator/mobil). Den spelare som vid turneringens slut har fått den högsta totala nettovinsten räknat över 20 konsekutiva spelomgångar tar hem resan.

Du kan hela tiden följa dina framsteg på leaderboarden i anslutning till de aktuella spelen och om du vill förbättra ditt resultat går det givetvis alldeles utmärkt att spela fler rundor än de tjugo som krävs för att kvalificera dig. Bra att veta är också att om två turneringsdeltagare skulle hamna på samma poängsumma så kommer priset att gå till den av dem som har spelat flest omgångar på de utvalda bordsspelen under kampanjperioden.