Sommar-samarbete med SverigeKronan och Trustly

Sommarens start räknas för många när man drar ut grillen för första gången och det gör det även för SverigeKronan. Deras sommarkampanj i samarbete har tagit just detta i åtanke och bjuder på olika roliga sommarpriser.

image_21

Grilla med SverigeKronan

En spillans ny grill för att få sommaren att smaka lite extra gott är vad som står på menyn. 7 st lyxgrillar, 28 st EM-kvalsbiljetter mellan Sverige och Montenegro och 49 superpresentkort är det som ska delas ut i veckan. Kampanjen som sträcker sig mellan den 25 till den 31 maj kommer alltså att dela ut dessa under veckans gång.

– För att delta så gäller det att du sätter in minst €10 med Trustly som du omsätter så är du med för dagens dragning. För att vara med i framtida dragnignar så är det samma upplägg som gäller.
– Varje dag lottas en grill, 2 st fotbollspaket och 7 stycken presentkort ut. En dag räknas från 00.00 – 23.59 och vinnaren lottas kl 12 dagen därefter.

Så är du sugen på att ta dina grillkunskaper till den nästa nivån, eller om du vill vara på plats för att heja hem vårat landslag som kämpar om kvalificering till EM i Frankrike nästa år, då är denna kampanjen som gjord för dig!

Bonusar med SverigeKronan

SverigeKronan har dessutom ett gäng bonusar som du kan ta del utav. När du skapar ditt konto får du direkt 60 freespins utan att sätta in något. Väl vid din första insättning så har du en 100% upp till 5000 kronor att ta del utav och ytterligare 100 freespins på Starburst.

BESÖK SVERIGEKRONAN HÄR