Sista chansen till €15 000 i prispott hos Unibet

roulette
Du har väl inte missat att du denna månad kan få vara med och dela på en prispott på totalt €15,000 hos unibet? Har du fortfarande inte deltagit i denna generösa kampanj så har du fortfarande chansen att göra detta ända fram tills på torsdag.

Var med och dela på €15000 i prispott

Denna kampanj som pågår mellan den 6e – 26e november har du som deltagare varje vecka chansen till att dela på en prispott på 5000 euro. Kampanjen pågår under tre veckor och betyder att Unibet totalt kommer att dela ut 15 000 euro i prispotter till er spelare. Turneringen fungerar som så att de personer som under veckans turnering har fått största nettovinsterna på ett roulette spin kommer att få en del av den prispott som ska delas ut denna vecka. Det är inte bara en person som får dela på 5000 euro potten utan det är hela tio personer som har chans till att få en bit av kakan varje vecka och summan som delas ut är olika stor beroende på hur vilken plats du ligger på.
Har du som roulette älskare missat detta roliga erbjudande så har du fortfarande chansen fram tills på torsdag att delta i kampanjen.

Bonusar hos Unibet

Hos Unibet har du som ny medlem ett gäng härliga erbjudanden som du kan ta del av då du registrerar dig på casino siten.
Till exempel så kan du som ny kund just nu få 200% i insättnings bonus på upp till 1000 sek.
Dessutom så har även Unibet en värva en vän bonus där du som medlem kan få hela 800 sek för varje vän.
– 200% i insättningsbonus på upp till 1000 sek
– Få 800 sek för varje nyvärvad vän

Förutom dessa två riktigt bra erbjudanden så har Unibet alltid en massa roliga kampanjer och bonusar som du som spelare kan ta del av på deras hemsida.

 

Spela roulette hos Unibet här