Paf lottar ut Samsung Galaxy Note Edge

paf-edge

Sommarkampanjerna fortsätter att avlösa varandra och varje vecka är det nått nytt casinos tur att ta över. Denhär gånger faller det på gamlingen pafs händer att bjuda till. Mellan 22 och 28 juni så kommer du ha chansen att vara med i en uttlottning om 2 st Samsung Galaxy Note Edge och kontantpriser.

Spela hos Paf – Vinn Samsung Galaxy Note Edge

För att få vara med i utlottningen så är det bara några få enkla steg du måste följa, du måste först och främst vara medlem hos PAF, sedan så behöver du gå in och göra en intresseanmälan till utlottningen på paf.com och som sista steg så är det bara att spela på någon utav deras spelautomater mellan 22-28 juni. Vips så är du med i utlottningen.

  • Anmäl dig på paf.com
  • Spela på någon spelautomat
  • Vinn Samsung Galaxy Note Edge eller 20 € i kontanter

Välkomstbonus

Om du känner att detta vore något för dig så måste du självklart ha ett konto hos PAF. Just nu så erbjuder de alla sina nya medlemmar 20 st freespins på Mega Fortune Dreams direkt de skapar ett konto. Sedan så har du två stycken olika val:

  1. Första gången du gör en insättning hos PAF så kan du få 300 st freespins på den populära spelautomaten Rabbit in the Hat. Sedan så har de en kampanj där du kan fortsätta att tjäna freespins hela vägen upp till 2000 st!
  2. Om du hellre skulle vilja ha rena kontanter på ditt spelkonto så kan du använda bonuskoden BONUS100, du kommer då att få din insättning matchad av PAF upp till 100 € – Sätt in 100 € och få 200 € på ditt spelkonto.

BESÖK PAF