Ny bonus och flera free spins hos Guts

Guts bytte av levernatör

Det händer spännande saker hos Guts. Denna månad ha det firat sin två års dag med ett väldigt generöst insättningslotteri. Nu på måndag den 1 juni är det dags att byta plattform vilket kommer firas med nya bonusar och flera gratissnurrar! 

Förändring hos Guts

Den 1 juni är det dags för en ny plattform för Guts. Vilket i sin helt het betyder att Guts kommer byta från en nuvarande plattformen EveryMatrix som de har idag till nya iGamingcloud. Det kommer inte betyda att Guts kommer förlora sitt enorma utbud av spelautomater eller något sådant. Utan de som kommer ske när de byter att sidan kommer bli ännu snabbare än vad den är idag och dessutom kommer de bli lättare för Guts att ha flera kampanjer och bättre bonusar än vad det redan har idag. Det låter väl superbra, eller hur?

Ny bonus och flera free spins hos Guts

Från den 1 juni så förbättra Guts redan sitt generösa välkomstpaket. Alla nya spelare kommer få 10 frisnurrar på den roliga spelautomaten Piggy Riches och dessutom få möjligheten att ta del av ett välkomstpaket till ett värde på ända upp till 4 000 kronor plus ännu mer free spins. För att underlätta i flytten så kommer den äldre insättningsbonus vara i bruk ända fram till sista juni.

  • Nya spelare kommer efter flytten tilldelas 10 free spins på spelautomaten Piggy Riches utan insättningskrav.
  • 1:a insättning: 125% bonus upp till 1250 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.
  • 2:a insättning 75% bonus upp till 750 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.
  • 3:e insättning 50% bonus upp till 1000 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.
  • 4:e insättning 200% bonus upp till 1000 kr + 20 free spins på Gonzo´s Quest.

Till Guts