Jultrivia hos Guts

gutsjull

❅ Nu är det dags att du visar om du har guts nog att delta i jultävlingen som kräver att du klurar ut svaren på dina frågor och slutför uppdragen du får inom en viss tidsram, den här jultävlingen är riktigt spännande!

Var med i Jultrivia fram till jul

Det är jultrivia igång hos Guts och här har de spetsat till det hela genom att du ska få använda hjärnan också mitt bland alla pepparkakor och skumtomtar! Det hela går ut på att du ska försöka att samla så många poäng som möjligt innan tävlingen avslutas, på juldagen. Poängen samlar du genom att svara på frågor och slutföra uppdrag som du blir tilldelad. Du har 72 timmar på dig att svara på frågan du får och 24 timmar på dig att slutföra det dagliga uppdraget.

❄ Svarar du rätt på frågan får du 5 poäng extra, vare sig du svarat rätt eller fel så får du ändå ta del av uppdraget
❄ Klarar du uppdraget inom utsatt tid får du mellan 5 och 10 poäng extra

Tävlingen pågår fram till den 25 december och om du är en av de spelare som hamnat i top 75 så vinner du fina priser som free spins, bonusar, och lotter för att kunna vara med och vinna de senaste Apple produkterna!

Välkomstbonus hos Guts

Har du inte redan öppnat ett konto hos online casinot idag så är det nu dags att du gör det så du kan få vara med och få ut så mycket som möjligt av ditt spelande! Här har du minsann ett välkomstpaket som heter duga! På dina 4 första insättningar har du bonusar på totalt 4000 kronor + 80 free spins att hämta ut.

• På din första insättning har du 125% i bonus upp till 1250 kr + 20 stycken omsättningsfria free spins
• På din andra insättning har du 75% i bonus upp till 750 kronor + 20 free spins
• På din trejde insättning får du 50% i bonus upp till 1000 kronor + 20 free spins
• På din fjärde insättning får du 200% i bonus upp till 1000 kronor + 20 spins

 

Besök Guts