Jackpottvecka med Mobilbet

jackpottvecka-mobilbet

Idag startar den superspännande jackpottveckan igång hos Mobilbet. Under en vecka kommer du kunna ta del av dagliga free spins på den progressiva jackpottmaskinen Mega Fortune där du kan vinna miljontals kronor på ett enda snurr. Missa inte din chans att bli miljonär den här veckan! 

Vinn jackpott med Mobilbet

År 2013 var det en ensam vinnare som kammade hem galna 165 miljoner kronor på ett enda snurr på Mega Fortune. Det är den största vinsten någonsin bland alla nät casinon som delas ut. Utöver denna rekordvinst har det delas ut 100-tals miljoner i jackpottvinster på Mega Fortune. Den här veckan erbjuder Mobilbet dig möjligheten att ta hem storvinsten genom att bjuda in dig till den härliga jackpottveckan. Det ända du behöver gör för att vara med i jackpottveckan är att ha koll på de dagliga erbjudandena i kalendern. Missa inte att hämta din free spins varje dag!

Välkomstbonus hos Mobilbet

För att du ska kunna delta i jackpottveckan måste du vara medlem hos Mobilbet. Om du inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det redan idag så att du inte missar din chans att vinna miljoner. Som ny medlem hälsas du varmt välkommen med en mycket generös välkomstpaket där du kan få ända upp till 3000 kr helt gratis i insättningsbonus samt att du får 25 free spins vid din första insättning. Dessutom får alla nya medlemmar 100 kr gratis direkt vid registrering utan insättningskrav.

  • 100 kronor gratis vid registrering
  • 100% upp till 3 000 kr i insättningsbonus
  • 25 free spins på Starburst vid insättning

Till Mobilbet