Jackpottsommar hos Betsson

jackpott-sommar-betsson

Sommar är en speciell årstid för oss svenskar. Du vet aldrig hur det kommer bli dag för dag. Det fungerar lite som en jackpott. Du vet aldrig om du kommer vinna den där jackpott idag eller inte. Därför är denna kampanj riktigt bra. Nu erbjuds du chansen att spela på spännande spelautomater samtidigt som du belönas med free spins varje dag fram till den 11 augusti och det är inte nog med det utan du har även chansen att vinna en iWatch i en veckodragning samt att en resecheck till ett värde av 25 000 kronor. 

En miljon gratisspin hos Betsson

Hur bra är det inte att erbjuds möjligheten att varje dag kunna inkassera 10 free spins genom att bara spela på spännande och roliga spelautomater? Det är precis så man vill ha det. Det är just den chansen du får här hos Betsson. Förutom att du har möjligheten att samla på dig free spins får du även vara med i en utlottning av den coola iWatch samt att du har chansen att plocka hem en resecheck som är värd 25  000 kronor. För att att vara med i denna härliga kampanj behöver du göra följande:

Anmäl dig på kampanjsida
Spela för 250 kronor eller mer varje dag på någon av Betssons klassiker för att få 10 free spins på veckans spel i mobilen
Spela för 500 kronor eller mer varje dag på någon av Betsson klassiker i mobilen får du en lott till veckodragningen av iWatch
Vinn en jackpott och ta en plats på leaderborden. De fem bästa spelarna vinner varsin resecheck

Välkomsterbjudande hos Betsson

Är du inte medlem hos Betsson idag så är det verkligen på tiden att du blir det. Som ny spelare hälsas du varmt välkommen med en riktigt generös och härlig bonus där du kan få ända upp till 1 500 kr samt att du får 50 free spins vid din första insättning.

  • 200% upp till 1 500 kronor i bonus
  • 50 free spins vid din första insättning

Till Betsson