Fira 2 år med Guts och ta del av 350 000 kronor!

Guts 2 år!

Har du gått och väntat på sommaren första födelsedagskalas? Nu behöver du inte göra det längre. Guts firar 2 år med att dela ut 350 000 kronor till sina spelare, massor av free spins och goodiebags! 

Fira två år med Guts

Från den 18 maj till den 15 juni så är det stort kalas hos Guts. Du kommer ha chansen att vara med och dela på hela 350 000 kronor, tusentals frisnurrar och goodiebags innehållande någon form av tröja. Varje måndag så kommer det lottas ut grymma kontantpriser från insättningslotteriet. Du kan vinna allt mellan 1 000 kronor ända upp till 50 000 kronor. Dessutom kommer det delas ut sjuka mängder av free spins och goodiebags.

För varje insättning på 200 kr får du en lott. Sätter du in 200 kr flera gånger kommer du få flera lotter. Varje måndag hålls det en dragning där du har chansen att vinna grymma kontantpriser. Den 15 juni äger den sista och den största dragningen rum där du kan vinna 50000 kr! Samtliga lotter du har samlat på dig under veckan kommer att användas i dragningen.

För att få free spins och en t-shirt, en hoodie eller en polotröja så måste man gå in på Guts.com ta sig till fliken födelsedagskampanj för att fylla i sitt användarnamn och vilken storlek man vill ha på sin nya tröja!

Välkomsterbjudande hos Guts

För att få vara med på denna roliga och spännande kampanj måste du vara medlem hos Guts. Om du inte är medlem hos Guts så har du nu chansen att ta del av deras grymma insättningsbonus där du kan få ända upp till 3000 kr helt gratis och 100 free spins på den populära spelautomaten Starburst.

  • Ange bonuskoden GUTSW1 för din första insättning. Det ger dig 100% i bonus upp till 1000 kronor. Till exempel, om du sätter in 500 kronor så får du totalt 1000 kronor att spela för vilket ökar din chans rejält att kunna slå rekordet. Dessutom får du 50 freespins på Starburst.
  • Ange bonuskoden GUTSW2 vid din andra insättning, så får du 50% i bonus upp till 1000 kronor.
  • Ange bonuskoden GUTSW3 vid din tredje insättningen och sista delen av välkomstpaketet. Där får du 50% bonus upp till 1000 kronor och så får du 50 free spins på Starburst.

Bli medlem hos Guts!