Få semestern betald av Nordic Bet

Nordicbet räkning

Den 5 juni så startade Nordic Bet en ruskigt härlig sommarkampanj där de kommer att betala två lyckliga vinnares sommarräkningar med 60 000 kr vardera! Självklart ifall det skulle bli några pengar över efter att räkningarna är betalda så kommer du att få fria tyglar att göra precis vad du vill med dem. Kommer du att vara en av de lyckliga vinnarna?

Nordic Bet betalar dina sommarräkningar

För att vara med i denna tävling så måste du gå in på nordicbet.com först anmäla dig. Sedan så kommer du att bli tilldelad en lott för varje 200 kr som du använder då du spelar på någon utav automaterna Glow, Starburst, Gonzo’s Quest, Mega Fortune Dreams, Stickers eller Twin Spin. För att utöka dina chanser till att kamma hem de 60 000 kronorna så kan det vara smart att försöka samla på sig så många lotter som möjligt. Lottningen kommer att köras först en gång den 23 juni och sedan en andra gång den 11 juli så du har fortfarande chansen att vara med på den första lottningen, bara att hoppa in och köra hårt!

  • Anmäl dig på nordic bet
  • Spela för 200 kr för att få 1 lott
  • Fortsätt spela för att samla på dig fler lotter

Välkomstbonus

För att kunna bli den personen som tar hem 60 000 kr så kommer du att måsta vara medlem hos Nordic Bet. Om du nu råkar av någon anledning inte hunnit bli det ännu så har du just nu ett riktigt sjyst erbjudande som ligger och väntar. Hos Nordic Bet så har du att hämta en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr och även 25 st gratissnurr som du kan använda på någon utav de populära slotsen Starburst, Mega Fortune Dreams, Gonzo’s Quest, South Park Reel Chaos eller Twin Spin.

  • 100% insättningsbonus upp till 1000 kr
  • 25 st free spins

BESÖK NORDIC BET