Dags att rocka London

expekt_november_rocks

Expekt verkar vara väldigt sugna på julen och alla kampanjer som hör julen till, för redan nu har de tillsammans med NetEnt en värstingkampanj för alla som någon gång undrat hur det vore att leva som en rockstjärna.

Expekt ordinerar brittisk rock-lyx

Nu, kära vänner, är det rock och inga visor! Expekt har i ett unikt samarbete med spelleverantören NetEnt dragit igång en riktig värsting kampanj för alla rock- och spelfans. Eller vad sägs om över 5 000 vinster bestående av 250 000 kr i kontanter, 100 000 freespins och en VIP Rockstar-upplevelse i London värd över 60 000 kronor!

Det stämmer, oavsett musiksmak kan man förmodligen uppskatta ett tillfälle som inte bara ger en lycklig vinnare möjligheten att på ett riktigt flådigt vis besöka rockstaden London, utan dessutom även ger chans till tusentals härliga extra vinster att ta del av direkt hemifrån spel-fotöljen som sedan kan satsas på Roulette borden. Upplägget är enkelt, för varje 50 spelrundor på NetEnt Rocks spelen som omfattas av kampanjen, med en insats av minst 2 kr, så får man en lott till den stora dragningen av vinsterna. Ju fler lotter man samlar, desto fler vinstchanser får man.

Spelen som erbjudandet gäller är:

  • Guns N’ Roses
  • Jimi Hendrix
  • Motörhead

Tävlingen pågår till onsdagen den 16 november kl. 23:59 så passa på att rocka gärnet!

Välkomsterbjudande hos Expekt

Expekt är en av de allra äldsta och riktigt stora spelsidorna på casinomarknaden, vilket även blir tydligt i deras välkomstbonus för nya spelare. Som ytterligare ett tecken på att de även värdesätter befintliga spelare, så har de också bestämt sig för att inkludera tidigare spelare som varit inaktiva sedan år 2013. Det är verkligen inte ofta man får en andra chans när det kommer till välkomsterbjudanden, så det är nu man ska passa på!

Expekt_500_600

Hela 500% bonus är alltså möjlig upp till 500 kr, vilket ger en sexdubbling av spelsaldot vid en insättning av bara 100 kr. I kombination med detta rockiga erbjudande så anser vi att möjligheterna är oändliga – det har blivit dags för att spinna och vinna!

Besök Expekt