Kiss och NordicBet i samarbete!

2014 Coors Light NHL Stadium Series - Anaheim Ducks v Los Angeles Kings

Låter ett soliga Amsterdam och en musikupplevelse utöver något av det vanliga som en lockande gratisvistelse för dig? Då bör du läsa vidare då det kan gå i uppfyllelse just nu!

NordicBet och KISS anordnar tävling

Det är svenska NordicBet som valt att bränna av en exklusiv musiktävling i maj månad. Du kommer genom att spela få chans att på en personlig träff och en upplevelse som du aldrig drömt om, med amerikanska rockbandet KISS. Under maj månad som kommer tävlingen vara uppdelad i tre veckor och det är 6 VIP-biljetter och 10 kiss-goodybags som ligger i potten. Första veckan är Demon-veckan. Det är mellan 4e – 10e maj den som omsätter mest på KISS-sloten som tar hem det första VIP-paketet för två. 2an, 3an, 4an får varsin goodybag. Spaceman-veckan kommer strax därefter mellan 11e – 17e maj, här gäller det att snurra många gånger. Den som spinner flest gånger på KISS tar här hem det andra paketet. 2an, 3an och 4an får i vanlig ordning goodybags. Tävlingen avslutas mellan den 18e – 31a maj med Starchild-veckan och här får du en biljett till lottdragningen för det sista paketet för varje €20 du satsar på sloten. Sedan är det 4 stycken goodybags som lottas ut bland deltagarna.

VIP-paketet som delas ut innehåller både flyg till och från Holland och hotellvistelse för två personer, privat soundcheck med KISS, VIP-platser till konserten och det exklusiva personliga mötet med Gene Simmons, Paul Stanley och de andra i KISS. Vinnaren kontaktas via telefon när varje deltävling är avslutad, så se till att du har rätt telefonnummer registrerat så du inte går miste om detta engång erbjudande!

Bonusar med NordicBet

Välkomstbonusar är något som erbjuds om du är ny kund hos NordicBet. Du har 25 härliga gratisspinns, kombinerat med en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor att ta del utav och maximera ditt spelande!

TILL KISS OCH NORDICBET HÄR