5 Roulette Tips du inte får missa!

Croupier vid roullettebord

Roulette Tips #1

Om du vill bli en vinnare i Roulette hörs rykten om att du enbart skall göra så kallade “Outside-satsningar”, dvs antingen satsa på Röd/Svart, Jämna/Ojämna, Höga/Låga eller Kolumner. Dessa satsningar har nämligen minst chans att förlora och är de vanligaste satsningarna i olika typer av roulette-system. Dessa satsningar är enkla att förstå och är ofta vanliga satsningar för nybörjare på Roulette.

Roulette Tips #2

För att testa system eller för att lära sig spela Roulette är det ett måste att prova spela gratis Roulette innan du börjar spela på riktigt.

Roulette Tips #3

Spela aldrig onykter. I alla fall inte om du vill vinna pengar på Roulette. Detta tips är säkert självklart men tål ändå att påpekas. Med alkohol i kroppen tappar du omdömet och tar felaktiga beslut.

Roulette Tips nr #4

Använd stop-loss! En stop-loss förklaras enklast av ett exempel: Du börjar ditt spel med €100 och efter en stund har du spelat upp dig till €200. Genom att då lägga undan din vinst (€100) innebär att du satt en stop-loss och kommer inte kunna förlora på denna spelsession om du är disciplinerad, som sämst kommer du att sluta +/- 0.

Du kan även använda dig av rörlig stop-loss. Det innebär att du lägger undan vinst allt eftersom du vinner. Vi rekommenderar att man lägger undan den ursprungliga insatsen så fort man vunnit så att markerna motsvarar den dubbla ursprungliga insatsen. Ett exempel: Du börjar på €100 > spelar upp dig till €200 > Lägger undan €100 (spelsessionen kan inte gå minus) > spelar upp dig till €200 med återstående marker > Lägg undan €100 > Spela vidare till du förlorad alla “aktiva marker” eller fortsätt höja din stop-loss om du åter igen dubblar din insats..

Roulette Tips #5

Försök inte vinna tillbaka förlorade pengar genom att ta högre risker eller höja insatsen. Låna aldrig pengar för att spela och spela aldrig för mer pengar än du har råd att förlora.